Program


Hold

Træner

Mandag:17.00-17.45


Mini stars (3-6 år)

Her lærer man de grundlæggende danse via danselege og små koregrafier hvor alle kan være med og få en god danseoplevelse.

Vibekke Zol

17.50-18.35


Show/ disco dance begynder (6-8 år)

For dig som gerne vil danse til glad musik du kender fra MGP, ramasjang mm. ALLE kan være med. Vi vil lave små serier og lære en masse dansefærdigheder på en sjov og legende måde. 


Vibekke Zol

18.40-19.25


Modernedans

Her vil vi bl.a. arbejde med smidighed, teknik og bodywork igennem fast koreografi/improvisation. Der vil blive skabt rum for bevægelse, samt øge bevidstheden/forståelsen for egen krop. Teknik og udtryk indenfor modernedans vil skabe rammen. 


Clara Dyhr Sønderskov

Onsdag:

17.00-17.45


Disco (op til 12 år)

Disco er en stilart som er fuld af energi, teknik og en dans hvor man bruger hele kroppen til glad musik. Det er et mix'et hold hvor der er plads og rum til ALLE- uanset niveau.Vibekke zol


17.50-18.35

Hip hop solo/duo

Holdet er for dig, som ikke kan stå stille. Hip hop solo/duo er holdet hvor du lærer de sejeste trin og moves. Holdet hvor du er med til at skabe din helt egen danseserie. Uanset om du har danset før eller ej kan alle være med!


Vibekke Zol


18.40-19.25

Hip hop hold

Holdet til dig, som bare gerne vil danse en masse fed hip hop. Holdet er umidlbart ikke et turneringshold, men muligheden er der. Der vil i løbet af sæsonen være mulighed for at deltage i forskellige opvisninger. Holdets primær fokus er at skabe en glad dansetime med cool hip hop koregrafier. 

Vibekke Zol

19.30-20.15

Disco (over 12 år)

Disco dans for over 12 år er fuld af teknik, spring, power og masser af glad danseenergi. 

Vibekke Zol

20.20-21.05

Showdance (over 12 år)

Et showhold hvor en serie bliver sat sammen af forskellige stilarter og til et særlig musik mix til holdet. Showholdet deltager i turneringer. 

Vibekke Zol

Fredag:

17.00-17.45

Showdance (under 12 år)

Holdet er for dig, der gerne vil være med på et hold med meget danseglæde, et helt særlig sammenhold og et hold hvor du vil komme til at danse forskellige stilarter. Et hold hvor man lærer en serie i overskuelige tempo så alle kan være med.

Vibekke Zol


17.50-18.35


Power fredag (over 16 år)

Et hold med høj energi og masser af power igennem dansen. Et hold hvor du lærer din krop at kende på en ny og kreativ måde. Humøret ryger i top i takt med at pulsen kommer op og sveden frem. Oplev glæden ved dans på en ny og forfriskende måde. Holdet er for dig, som gerne vil danse, men ikke være afhængig af en partner. Du vil på dette hold komme til at danse forskellige stilarter. Timen bliver bygget op af små overskuelige koregrafier hvor alle kan være med!


Vibekke Zol

18.40-19.25


Kørestolsdans

Et hold vi efterhånden har haft i mange år. I sts er dans for alle. Dette hold er et godt eks. på at når lyst og glæde til dansen er der, er det at sidde i kørestol ikke en forhindring. Vi danser de kendte standard og latin danse. 


Vibekke Zol


Søndag:
14.00-14.45


Rock'n roll 

Et hold med høj puls, glad musik og masser af dansepower. Man danser som par, men du kan sagtens komme alene, så finder vi som regl en god løsning. Alle kan være med. Rock'n roll er en glad dansestilart. 

Vibekke Zol

14.50-15.35

Pardans for børn

Her danser vi standard og latin danse. 


15.40-16.25


Pardans voksne/ballroom mix (over 16 år)

Holdet er for alle som gerne vil danse de kendte glade danse fra "vild med dans". Om du kommer som par eller alene er fuldstændig lige meget. Holdet er fuld danseglæde og der er et hyggeligt dansemiljø hvor der er plads til at hygge sig med dansen på en sjov og let måde.


Vibekke ZolProgram for 2019 - 2020

Første undervisningsdag er 12. aug. 2019

Der er mulighed for en gratis prøvetime