Program


Hold

Træner

Mandag:17.00-17.45


Mini stars (3-6 år)

Her lærer man de grundlæggende danse via danselege og små koregrafier hvor alle kan være med og få en god danseoplevelse.

Vibekke Zol

17.50-18.35


Show/ disco dance begynder (6-8 år)

For dig som gerne vil danse til glad musik du kender fra MGP, ramasjang mm. ALLE kan være med. Vi vil lave små serier og lære en masse dansefærdigheder på en sjov og legende måde. 


Vibekke Zol

18.40-19.25


Modernedans

Her vil vi bl.a. arbejde med smidighed, teknik og bodywork igennem fast koreografi/improvisation. Der vil blive skabt rum for bevægelse, samt øge bevidstheden/forståelsen for egen krop. Teknik og udtryk indenfor modernedans vil skabe rammen. 

 Anna Ørnskov 

Onsdag:

17.00-17.45


Disco solo/duo Begynder/let øvet.

Disco er en stilart som er fuld af energi, teknik og en dans hvor man bruger hele kroppen til glad musik. Det er et mix'et hold hvor der er plads og rum til ALLE- uanset niveau.Vibekke zol


17.50-18.35

Hip hop solo/duo Begynder/let øvet.

Holdet er for dig, som ikke kan stå stille. Hip hop solo/duo er holdet hvor du lærer de sejeste trin og moves. Holdet hvor du er med til at skabe din helt egen danseserie. Uanset om du har danset før eller ej kan alle være med!


Vibekke Zol


18.40-19.25

Hip hop hold

Holdet til dig, som bare gerne vil danse en masse fed hip hop. Holdet er umidlbart ikke et turneringshold, men muligheden er der. Der vil i løbet af sæsonen være mulighed for at deltage i forskellige opvisninger. Holdets primær fokus er at skabe en glad dansetime med cool hip hop koregrafier. 

Vibekke Zol

19.30-20.15

Hip hop Solo/duo Øvede.

Er du i tvivl om du vil være på beg/let øvede eller på øvede, er du altid velkommen til at prøve begge hold og i dialog med træneren tag den endelige beslutning. 


Vibekke Zol

20.20-21.05

Disco solo/duo Øvede

Vibekke Zol

Fredag:

17.00-17.45

Showdance (under 12 år)

Holdet er for dig, der gerne vil være med på et hold med meget danseglæde, et helt særlig sammenhold og et hold hvor du vil komme til at danse forskellige stilarter. Et hold hvor man lærer en serie i overskuelige tempo så alle kan være med.

Vibekke Zol


17.50-18.35


Showdance (over 12 år)

Holdet er for dig som gerne vil danse sammen med andre, mærke en fælles danseglæde igennem holdånden og samværet med de andre på holdet. Vi vil i fællesskab skabe en serie med forskellige danse stilarter til et lækkert musik mix.


Vibekke Zol

18.40-19.25

Power fredag (over 16 år)

Et hold for dig ,der ikke kan sidde stille når musikken spiller. Alle kan være med uanset om du har danset før eller ej. Timen er bygget op afsmå overskuelige koregrafier. Du får "smagt" på forskellige stilarter. En time med lækker dans og skøn musik. Der er sved garanti og humør samt puls vil hurtig komme til tops. Kig forbi og mærk et helt unik sammenhold og en danseglæde i særklasse.


Vibekke Zol


Søndag:
14.00-14.45


Rock'n roll 

Et hold med høj puls, glad musik og masser af dansepower. Man danser som par, men du kan sagtens komme alene, så finder vi som regl en god løsning. Alle kan være med. Rock'n roll er en glad dansestilart. 

Vibekke Zol

14.50-15.35

Pardans og Artistic ballroom

Her danser vi de kendte standard og latin danse. Som udgangspunkt er det et blandet hold, men hvis efterspørgslen er tilstrækkelig stor vil, der kunne laves opdeling mellem børn/voksne. 

Artistic er kommet fast med i denne sæson, så man ikke er afhængig af en partner. 


Vibekke ZolProgram for 2023 - 2024

Første undervisningsdag er mandag d. 14. aug. 2023.

Der er mulighed for en gratis prøvetime...